vineri, 19 martie 2010

Ce au Loganul si virilitatea post-pubertarului in comun?

Am auzit de un test stiintific de la inceputul anilor `90 care dovedea ca barbatii se gandesc la fiecare 8 minute la sex! Cred ca trebuie intre timp modificat rezultatul. Cred ca intre timp facem din 8 in 8 minute cate o mica pauza in care nu ne gandim la sex!

Salonul de masini de la Frankfurt este an de an martor al aceleasi destrabalari!
Intrebari de genul: cum facem sa devina Dacia Logan mai atragatoare si mai „chìc“ devin pur retorice.
Pai este simplu domnilor. Patru gagicutze dezbracate: doua pe capota, una atarna de pe fereastra din partea soferului si una cu zambetul lasciv in portbagaj. Si iata misterul vanzarii uluitoare a loganului. Nu e pretul domne...sunt fetitele made in Romania. Acesta este secretul vanzarii fabuloase.

Ce invatam? Vreti sa faceti reclama la o bascula de la Roman SA, la pui congelat sau la termopane...reteta e pe cat de simpla pe atat de efectiva si valabila pe tot globul: o femeiusca saracacios imbracata sau chiar dezbracata (depinde de ora de difuzare-adica inainte de 12 la pranz e mai imbracata si dupa merge si goala goluta) calare pe productul respectiv si gata e Coktailul care imi aduce pantalonii in pragul exploziei! Si nu numai mie!

Ma simt urmarit...zi de zi, ora de ora de sfarcuri si gemete...Sunt peste tot si toate vor acelasi lucru...erectia mea!

Domnilor, sunt suprasaturat. Nu mai vreau sa vad tzatze gonflabile pe ecran! Nu mai vreau sa se frece pitzipoancele in fiecare reclama de ecran rugandu-se sa dau telefon odata ca nu se mai pot tine. Nu mai am chef de gemete in pauza filmului! Nu Nu Nu

Stimati si onorabili cetateni: Dati-mi erectia inapoi! Este a mea! Vreau sa fac ce vreau si cand vreau cu ea! Nu este domnilor bun public!

In alta ordine de idei, mi-e mila de baietasii post pubertari care la primul rendez-vous ajung la multasteptalele intimitati si se inhiba vazand ca nu functioneaza totul ca in free tv, ca nu geme fetita la prima atingere, ca nu urla si sare pe pereti sub spasme, doar pe motiv ca si-a dat el pantalonii jos.
Ce facem domnilor cu virilitatea post-pubertarilor. Mi-e teama ca este in mare pericol!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu