sâmbătă, 26 februarie 2011

Upanishad 2,0

Nu este timpul depresiei si al singuratatii. Ridica-ti privirea din podea si zambeste pentru ca esti asteptat...Cineva te asteapta mereu...fie ea si numai moartea!

14 comentarii:

 1. moshu...important e sa te faci asteptat de altcineva! ;-)

  RăspundețiȘtergere
 2. Si eu care credeam ca toata viata am asteptat ceva dar defapt sunt chiar eu asteptata...profund, domnul meu! ;) E bine sa te astepte cineva dar nu moartea, brrr...mi se face pielea de gaina...prefer sa zic ca este o alta sansa sa repar ce-am facut in asta viata, care ma asteapta. ;)

  RăspundețiȘtergere
 3. @Daniela, era un mic gest din partea mea pentru cei care se simt parasiti si au senzatia ca nu-i mai asteapta nimeni in viata asta! Si pe ei ii asteapta cineva...;-)

  RăspundețiȘtergere
 4. Cam sumbru totuşi...cu zicea cineva mai sus, senzaţia trăită frecvent este că noi aşteptăm câte ceva, dar, dacă avem nevoie să nu ne simţim părăsiţi, ci aşteptaţi, hai să credem că viaţa ne aşteaptă chiar în timp ce noi perdem vremea aşteptând ;)

  RăspundețiȘtergere
 5. E un gest frumos, Claudiu, dar...moartea? Esti si inger si demon. :P

  RăspundețiȘtergere
 6. @Daniela, pentru un om deznadajduit moartea este o schimbare de stare binevenita!

  RăspundețiȘtergere
 7. S-ar putea sa ai totusi dreptate! :D
  Unii din pacate au o viata mai grea, sunt singuri, in concluzie nu prea s-au bucurat de ceea ce le-a oferit viata. Pe unii (cei mai invarsta in special) chiar ii aud spunand ca tot ce mai astepta este moartea. Nu stiu daca poate fi numit un gand sumbru, poate ca odata cu varsta iti schimbi un pic conceptiile. Habar nu am. Pana la urma moartea nu trebuie sa fie chiar atat de speriat. Poate ca prin moarte te eliberezi, si moartea de fapt nu este decat o trecere, un pas catre altceva.. poate mult mai frumos sau pur si simplu un nou inceput!

  RăspundețiȘtergere
 8. @Dani, sunt chiar sigur ca am dreptate! Moartea e cate odata un prieten bun si pentru unul sau altul ultimul prieten...

  RăspundețiȘtergere
 9. la prima citire imi venea si mie sa zic, mama cat pesimism :)) dar la o adoua citire... ai perfecta dreptate, si asta nu in sensul negativ :) eu vad in a constientiza asta un lucru foarte benefic :)

  RăspundețiȘtergere
 10. Astept un upanishad de primavara, Claudiu. ;)

  RăspundețiȘtergere
 11. @Cami, si mie mi se pare o idee plina de optimism. Acuma depinde si dupa cum vedem moartea...Oricum pentru majoritatea oamenilor pe planeta asta, este mai degraba scapare decat catastrofa!

  RăspundețiȘtergere
 12. @Daniela tie-ti arde de primavara si mie imi tremura membrele de frig! ;-)

  RăspundețiȘtergere